Andreea Tamas (terapeut si fundraiser)

Andreea Tamaș este mamă a trei copii minunati, terapeut Aba cu peste 5 ani de experiență în terapie cu copiii diagnosticati cu Sindrom Autism, activă în nenumărare proiecte de voluntariat pentru copiii defavorizați sau cu probleme de sănătate, fundraiser al Centrului de Recuperare Pediatrică Kinetobebe și fondator al proiectului caritabil Dăruiește Ziua Ta. În 2017 a făcut parte dintr-o echipă de 19 medici și terapeuți voluntari care au mers în Nepal pentru a oferi timp de 3 săptămâni consultanță medicală și psihologică copiilor defavorizați din acea zonă. A renovat Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Curtea de Argeș organizând și mobilizând timp de 5 luni sute de persoane și zeci de firme care au contribuit cu forță de muncă și materiale pentru renovarea, finisarea și mobilarea saloanelor, birourilor și locurilor de recreere din secția de pediatrie. A coordonat proiectul de renovare a noului centru de peste 700 mp al Asociatiei Ancaar Pitești, obținând materialele și forța de muncă necesară pentru renovarea în mare parte căsuței unde copiii cu autism să primească cele mai bune servicii de recuperare. În fiecare an organizează diferite evenimente cu impact social în beneficiul copiilor defavorizați din orașul Curtea de Argeș și din împrejurimi. Manager de proiect pe județul Argeș al campaniei ShoeBox. A implementat și coordonat multiple campanii de a dărui cele necesare copiilor din Valea Plopului. Este fundraiser si inițiator al proiectului caritabil Dăruiește Ziua Ta, proiect care se apropie de 80 de ediții și care vine în sprijinul copiilor din Centrul Kinetobebe.

O puteti vota AICI

Distribuie dacă îţi place !

Post Author: Daniela Vintila

6 thoughts on “Andreea Tamas (terapeut si fundraiser)

  Aryna Creangă

  (16 septembrie 2019 - 13:54)

  Andreea Tamas este un om minunat, foarte săritor, care ajută orice cauză pe care o susține. Ne-am cunoscut chiar așa, printr-o întîmplare: eu căutam ajutor, iar Andreea a apărut de nicăieri și a transformat totul în ceva real, palpabil, bucurînd o sumedenie de oameni în cele din urmă. Merită mai mult decît un titlu :)!

  Camelia

  (16 septembrie 2019 - 14:15)

  Andreea? Este omul minunat care răspunde prezent tuturor celor care cer ajutorul, este omul care se gândește întâi să ajute fără să aștepte recompense, știe să mobilizeze oameni mici si mari pentru a realiza lucruri mărețe!
  Cei care nu au o astfel de persoană î oraș ar trebui să apeleze la noi! Ea este alături de toți cei care cer ajutor!
  „Omul anului „- este mult prea puțin în comparație cu ceea ce oferă ea!❤❤❤

  Camelia

  (16 septembrie 2019 - 14:16)

  Andreea? Este omul minunat care răspunde prezent tuturor celor care cer ajutorul, este omul care se gândește întâi să ajute fără să aștepte recompense, știe să mobilizeze oameni mici si mari pentru a realiza lucruri mărețe!
  Cei care nu au o astfel de persoană în oraș ar trebui să apeleze la noi! Ea este alături de toți cei care cer ajutor!
  „Omul anului „- este mult prea puțin în comparație cu ceea ce oferă ea!❤❤❤

  Simina Tudorescu

  (16 septembrie 2019 - 14:50)

  Un om minunat, implicat !!!

  Iuliana Ilie

  (16 septembrie 2019 - 15:42)

  Personal am cunoscut acest omulet minunat !
  Poate sunt putin subiectivă pentru ca am colaborat in mai multe proiecte si in egala masura in cunostinta de cauza spun ca este o persoana ce merita din plin sa fie omul anului!
  Implicare, devotament, munca susținută si o mămică grozavă dar și o dorință foarte mare de a veni în sprijinul celor din jur îndeosebi a celor aflați în dificultate!

  Năstase Onu Andreea

  (17 septembrie 2019 - 16:30)

  Un Om in adevăratul sens al cuvântului!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *