DESPRE EVENIMENT

Sunt acei oameni care nu se opresc niciodata din drumul lor spre reușită, indiferent de domeniul în care activează. Haideti sa ii descoperim pe cei mai buni și sa le oferim aplauzele si recunostinta noastra! Ei sunt oamenii anului!

Ziarul Profit şi Super TV pastreaza traditia si in acest an si relanseaza, din 15 iulie, cea de-a opta ediţie a ceea ce este unul dintre cele mai mai importante eveniment de acest gen din judetul Arges: PREMIILE ANUALE PROFIT- OMUL ANULUI IN ARGES .

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să propuneti si sa vă votaţi favoriţii, oamenii care in 2019 au avut realizari notabile in domeniul lor de activitate si care au influentat pozitiv viata comunitatii argesene. Pe baza voturilor dumneavoastră, ziarul PROFIT si SUPER TV vor decerna la inceputul lunii decembrie 2019 “Premiile Anuale Profit”, cunoscutele trofee Omul Anului in Arges, in cadrul unei unei gale – eveniment cu care sunteti obisnuit deja si care va avea loc la Pitesti.

“Premiile PROFIT” si trofeele OMUL ANULUI 2019 in Arges se acordă pentru 9 categorii distincte: politică, afaceri, parlamentarul anului, cultură, administraţie, învăţământ, sport, sănătate si jurnalism/civism. De asemenea, se vor acorda 3 premii speciale: Cel mai bun primar din mediul rural , Cel mai bun director de bancă – Banca Anului si Tanarul politician al anului.

In acest an, Gala Premiilor Profit – Omul Anului 2019, va fi organizata cu sprijinul partenerilor traditionali Coca Cola HBC Romania, BRD Group Societe Generale si Dacia.

Distribuie dacă îţi place !