REGULAMENT

“Premiile PROFIT” si trofeele OMUL ANULUI 2019 in Arges se acordă pentru 8 categorii distincte:

 1. politică
 2. afaceri
 3. parlamentarul anului
 4. cultură
 5. administraţie
 6. învăţământ
 7. sport
 8. sănătate
 9. civism/jurnalism

De asemenea, se vor acorda 3 premii speciale:

Cel mai bun primar din mediul rural

Cel mai bun director de bancă – Banca Anului

Tanarul politician al anului

In acest, an Gala Premiilor Profit – Omul Anului 2019, va fi organizata cu sprijinul partenerilor traditionali Coca Cola HBC Romania, BRD Group Societe Generale si Dacia.

Incepand din data de 15 iulie 2019, asteptam nominalizările/propunerile dumneavoastra pe site-ul dedicat evenimentului, la telefonul SUPER TV si PROFIT  sau prin intermediul talonului din ziarul PROFIT sau al ziarelor care promoveaza acest eveniment. După perioada de nominalizări/propuneri se poqte vota pe siteul dedicat evenimentului la telefonul SUPER TV si PROFIT  sau prin intermediul talonului din ziarul PROFIT. Nominalizările-propunerile se pot face pana la data de 31.10.2019.

 • 15 Iulie – 31 Octombrie  – propuneri/nominalizări pe formular site dedicat, telefon sau taloane
 • 25 iulie – 6 decembrie – vot pe formular site dedicat, telefon sau taloane
 • 7 decembrie 2019:  Anuntare clasament primii 5 nominalizati la fiecare categorie in cadrul unei emisiuni transmise in direct la SUPER TV
 • 13 decembrie 2019 – desăşurarea Galei Omul Anului 2019 în Argeş, transmisa in direct de SUPER TV si PROFIT 24 TV

Oricare dintre cititori poate propune, până la data de 31.10.2019, inclusiv, o personalitate din domeniile pentru care se acordă premiile anuale. Potrivit Regulamentului, votul se inchide in data de 6 decembrie, 2019, orele 24.00.

NOTA 1 – Se voteaza online si prin intermediul taloanelor din editia de print. In desemnarea castigatorilor, votul online are o pondere de 40%, votul pe taloane 40%, votul echipei ziarului si a partenerilor 20%.

NOTA 2 – Pentru votul online, orice persoana poate vota o singura data, de pe acelasi IP. Sistemul nu poate fi pacalit, motiv pentru care va insistam sa nu incercati alte variante. VOTUL TREBUIE SA FIE CORECT !

Distribuie dacă îţi place !