Start pentru Omul Anului 2019 în Argeş, ediţia cu numărul 8

Ziarul Profit şi Super TV pastreaza traditia si in acest an si relanseaza, din 15 iulie, cea de-a opta ediţie a ceea ce este unul dintre cele mai mai importante eveniment de acest gen din judetul Arges: PREMIILE ANUALE PROFIT- OMUL ANULUI IN ARGES .

Tot ceea ce trebuie să faceţi este să propuneti si sa vă votaţi favoriţii, oamenii care in 2019 au avut realizari notabile in domeniul lor de activitate si care au influentat pozitiv viata comunitatii argesene. Pe baza voturilor dumneavoastră, ziarul PROFIT  si SUPER TV vor decerna la inceputul lunii decembrie 2019 “Premiile Anuale Profit”, cunoscutele trofee Omul Anului in Arges, in cadrul unei unei gale – eveniment cu care sunteti obisnuit deja si care va avea loc la Pitesti.

“Premiile PROFIT” si trofeele OMUL ANULUI 2019 in Arges se acordă pentru 9 categorii distincte: politică, afaceri, parlamentarul anului, cultură, administraţie, învăţământ, sport, civism/jurnalism şi sănătate. De asemenea, se vor acorda 3 premii speciale: Cel mai bun primar din mediul rural , Cel mai bun director de bancă – Banca Anului si Tanarul politician al anului.

In acest, an Gala Premiilor Profit – Omul Anului 2019, va fi organizata cu sprijinul partenerilor traditionali Coca Cola HBC Romania, BRD Group Societe Generale si Dacia.

Incepand din data de 15 iulie, asteptam nominalizările/propunerile dumneavoastra pe site-ul dedicat evenimentului, la telefonul SUPER TV si PROFIT  sau prin intermediul talonului din ziarul PROFIT. După perioada de nominalizări/propuneri se paote vota pe siteul dedicat evenimentului la telefonul SUPER TV si PROFIT  sau prin intermediul talonului din ziarul PROFIT.

  • 15 Iulie – 31 Octombrie  – propuneri/nominalizări pe formular site dedicat, telefon sau taloane
  • 1 sept – 6 decembrie – vot pe formular site dedicat, telefon sau taloane
  • 7 decembrie 2019:  Anuntare clasament primii 5 nominalizati la fiecare categorie in cadrul unei emisiuni transmise in direct la SUPER TV
  • 13 decembrie 2019 – desăşurarea Galei Omul Anului 2019 în Argeş, transmisa in direct de SUPER TV

Oricare dintre cititori poate propune, până la data de 31.10.2019, inclusiv, o personalitate din domeniile pentru care se acordă premiile anuale. Potrivit Regulamentului, votul se inchide in data de 6 decembrie, 2019, orele 24.00.

NOTA ! Se voteaza online si prin intermediul taloanelor din editia de print. In desemnarea castigatorilor, votul online are o pondere de 60%, votul pe taloane 20%, votul echipei ziarului si a partenerilor 20%.

Distribuie dacă îţi place !

Post Author: admin

Lasă un răspuns